بازدید سرزده مدیریت غذا و دارو از کارخانه تولید فرآورده های لبنی

کد مطلب: ۱۴۸ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۶/۱۲ ۱۳:۳۴ | تعداد بازدید: 55

به گزارش روابط عمومی مدیریت غذا و دارو، دکترسید جواد حسینی مدیریت غذا و دارو به همراه دکتررویا امیری رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آقای مهندس عینالو کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی مدیریت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از کارخانه تولید فرآورده های غذایی و لبنی به صورت سرزده بازدید کردند.

در این بازدید مدیریت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی که در راستای حمایت از تولید کننده و حقوق مصرف کننده در جهت بهبود استاندارد های سازمان غذا و دارو و کمک به افزایش کمیت و کیفیت محصولات کارخانجات زیر مجموعه دانشگاه بود، هدف از این اقدام را از وظایف ذاتی و رسالت این مدیریت دانست و افزود: فراورده های غذایی ولبنی یکی از پر مصرف ترین فراورده های  هستند که بهداشت و سلامت آنها از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
دکترحسینی ادامه داد: از آنجایی که این فراورده ها در معرض آلودگی و رشد باکترهای مختلف هستند، توجه به بهداشت و سلامت آنها با بررسی و ارزیابی کیفی این محصولات، توسط کارشناسان مدیریت غذا و دارو به طور مداوم انجام می شود.

تصاویر خبر