بازرسی از داروخانه های توزیع کننده داروهای کرونا

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۶/۱۶ ۱۱:۳۳ | تعداد بازدید: 28

مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: در حال حاضر 16 داروخانه در مجموعۀ تحت پوشش دانشگاه داروهای کرونا را عرضه می‌کنند که بازرسی‌های مستمر از این داروخانه‌ها همچنان ادامه دارد.

دکتر سید جواد حسینی افزود: بازرسی از داروخانه‌های سطح شهر به‌منظور نحوه کنترل و توزیع داروهای مرتبط با کرونا در گشت مشترک کارشناسان و مسئول حراست اداره غذا و دارو، معاون دادستان، رئیس اداره تعزیرات، رئیس و کارشناسان اداره صمت انجام شد.

وی بیان داشت: بازرسی از انبار داروخانه‌ها، بررسی کلیه اقلام دارویی مرتبط با کرونا، فاکتورهای خرید و نحوه عرضه آن به بیماران نکاتی است که مد نظر قرار می‌گیرد.

دکتر حسینی اظهار داشت: در بازرسی از سایر داروخانه‌ها با توجه به تکرار تخلفات و عدم حضور مسئول فنی اقدامات قانونی لازم انجام گردید.

خبرها