تبریک مدیریت غذا و دارو به مناسبت روز دارو ساز

کد مطلب: ۱۴۶ | تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۶/۰۵ ۰۸:۰۹ | تعداد بازدید: 36

دکترسید جواد حسینی در پیامی فرارسیدن روز داروساز را به تمامی همکاران داروساز تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی متن پیام مدیریت غذا و دارو به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

ضمن عرض تبریک روز داروساز به همه زحمتکشان این عرصه،حرفه داروسازی از گذشته تا به حال با فعالیت صادقانه دانشمندان بزرگی موجب افتخار این مرزوبوم بوده و در سالهای بعد انقلاب و در سختی های جنگ و تحریم هم با توسعه کمی و کیفی خدمات دارویی ارائه شده به جامعه،موجبات سلامت آنها را فراهم کرد و در ارتقاء شاخص های بهداشتی و درمانی بعد انقلاب نقش انکار نشدنی داشتند.

جایگاه داروسازی که متاسفانه امروز از سوی برخی گروه های غیر مرتبط با سلامت صرفا به جنبه های مادی آن به صورت غیر واقعی پرداخته می شود از سوی فعالین این عرصه جایگاهی مقدس جهت خدمت به مردم است که مسائل مادی تاثیری در آن ندارد چرا که اگر اینگونه بود بسیاری از این بزرگواران حرفه ی دیگری را انتخاب می کردند.

داروسازان به عنوان تکمیل کننده چرخه درمان تحویل اقلام دارویی را شروع کار خود دانستند و کمک به سایر بخش های زنجیره درمان در بهبود بیمار را وظیفه خود می دانند و هرگونه اصلاحی در حوزه سلامت و خدماتی که به جامعه ارائه می شود بدون نقش آفرینی داروسازان و داروخانه ها و صنعت غیر ممکن بود.

به مناسبت این روز بزرگ بر خود لازم می دانم بار دیگر روز داروساز را به همه فعالین این عرصه در حوزه دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه تبریک عرض کنم و بابت زحمات این بزرگواران در شرایط سخت فعلی که تحریم های ظالمانه سلامت مردم را به مخاطره انداخته است تقدیر و تشکر می کنم. و آرزوی سلامتی، افزایش طول عمر باعزت و سلامتی و توفیقات علمی را دارم.