تشدید نظارت بر واحدهای تولیدی غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۵/۱۲ ۱۲:۴۴ | تعداد بازدید: 35

رئیس اداره نظارت و ارزیابی فراورده های غذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی از افزایش نظارت ها بر اجرای اقدامات ضروری در واحدهای تولیدی غذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی خبر داد.

دکتر رویا امیری در تشریح این خبر گفت:با توجه به شیوع ویروس کرونا و لزوم رعایت دستورالعمل ها،کلیه واحدهای تولیدی ملزم به رعایت بیشتر پروتکل های بهداشتی از قبیل دریافت مواد اولیه خام از واحدهایی که دارای مجوز از مراجع ذیصلاح هستند همچنین دریافت سایر مواد اولیه از کارخانه های دارای مجوز بهداشتی،ضد عفونی کلیه وسایل حمل و نقل مواد اولیه و محصول نهایی به ویژه تانکرها و و سایل نقلیه قبل از بارگیری،استفاده از بسته بندی ثانویه(کارتن،شیرینک،سبد)به منظور عدم تماس محصول با کف خیابان و معابر،غربالگری کارکنان در بدو ورود به کارخانه(استفاده از تب سنج)و رعایت مقررات بهداشت فردی مانند استفاده از ماسک،محلول های ضد عفونی و دستکش،کفش های جداگانه و.....می باشند.

دکتر امیری گفت:از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون تعداد 115بازرسی توسط کارشناسان این اداره صورت گرفته است و مردم می توانند موارد تخلف مشاهده شده را از طریق سامانه 190یا شماره تماس 52328966 به اداره نظارت و ارزیابی فراورده های غذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی اطلاع دهند تا پیگیری لازم صورتذیرد.