توزیع انسولین مورد نیاز بیماران در داروخانه های شهرستان

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۸/۲۹ ۱۱:۱۸ | تعداد بازدید: 23

به گزارش روابط عمومی مدیریت غذا و دارو: بر اساس آخرین آمار دریافتی از سازمان غذا و دارو و پایش شرکت های توزیع کننده دارو ، انسولین های قلمی و تزریقی بر اساس سهمیه مشخص شده و به استناد نیاز شهرستان در کلیه داروخانه های سطح شهرستان توزیع و در اختیار بیماران قرار گرفته است .

درادامه دکتر سید جواد حسینی مدیریت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه اظهار داشت: انسولین ها جز داروهای بیولوژیک طبقه بندی می شوند و بر اساس تشخیص پزشک و آزمایش های قند خون نوع آن تعیین و تجویز می گردد.انسولین های قلمی که سهولت مصرف آن از سایر انسولین ها از مزایای آن است شرایط نگهداری خاص داشته و باید قبل از باز شدن در یخچال نگهداری شوند.وی افزود: صورت مشاهده هرگونه کمبود داروئی با شماره تلفن 190 سامانه اطلاع رسانی دارو و سموم دانشگاه تماس و و اطلاعات مورد نیاز را دریافت نمائید.