ضوابط واحدهای تولیدی

Last Update: ۱۳۹۶/۱۰/۲۵ ۱۳:۰۰| تعداد بازدید: 244

 

ضوابط فنی و بهداشتی شامل گروههای ذیل می باشد :


الف) ضوابط عمومی :
              
ضوابط فنی و بهداشتی برای تاسیس و بهره برداری واحدهای تولید و بسته بندی مواد غذایی 

ضوابط مربوط به غنی سازی مواد خوراکی و آشامیدنی 

ضوابط برچسب گذاری مواد غذایی و مکملهای غذایی-رژیمی و ورزشی

ضوابط و معیارهای استقرار واحدهای تولید و بسته بندی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و صنایع بسته بندی                            


ضوابط فنی و بهداشتی کارگاههای تولید و بسته بندی موادغذایی مشمول شناسه

ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

 
ب) ضوابط اختصاصی:
 
ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده ساندویچ سرد

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده فراورده های کنسروی ونیمه کنسروی 

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع اسانس وعرقیات وعصاره های گیاهی 

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده شیر و فراورده های لبنی

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده فرآورده های شیری پروبیوتیک

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده فرآورده های یخی 

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع تافی و آبنبات 

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع سبزیهای تازه و خشک و منجمد  

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده فرآورده های آردی به غیر از محصولات پاستا 

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده قند و شکر 

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده ژلاتین خوراکی

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع فراورده های گوشتی  

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع غذاهای آماده و نیمه آماده مصرف 

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده خشکبار 

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده نمک طعام  

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع روغن های خوراکی خام گیاهی  

ضوابط مربوط به مکملهای غذایی

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده حلوا ارده

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع آدامس 

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده آبمیوه،نکتار،نوشابه میوه ای بدون گاز ،شربت و کنسانتره                

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آماده سازی و بسته بندی حبوبات و غلات  

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع شکلات و فراورده های کاکائوئی 

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع خمیرک (پاستا)

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع فراورده های سیب زمینی و غلات 

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع فراورده های تخم مرغ 

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده انواع روغن های گیاهی خوراکی و مارگارین 

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده و مصرف کننده ظروف پلیمری به منظور بسته بندی روغن


ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدکننده خاک رنگبر (بنتونیت) در فرآیند تصفیه روغن خوراکی

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدی آرایشی و بهداشتی 

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای  تولیدی ماده اولیه و ظروف نچسب (PTFE)

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدی مواد بسته بندی غذایی، آشامیدنی و بهداشتی(فیلم، مقوا، بطری، لاکها، پوششها و...)

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدی آب معدنی

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولیدی مالت

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای بسته بندی غذاهای فرآیند شده  

ضوابط فنی و بهداشتی کارگاههای تولید و بسته بندی کیک یزدی مشمول شناسه نظارت