کشف و ضبط لوازم آرایشی ،بهداشتی غیر مجاز در تربت حیدریه

تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۶/۱۶ ۱۳:۲۳ | تعداد بازدید: 16

مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه از کشف و ضبط 100 قلم لوازم آرایشی بهداشتی قاچاق و غیرمجاز توسط بازرسان این اداره به ارزش 40 میلیون ریال خبر داد.

دکتر سید جواد حسینی گفت: در بازرسی و گشت مشترک کارشناسان اداره غذا و دارو به‌همراه کارشناسان اداره صمت از واحدهای صنفی و آرایشی و بهداشتی شهرستان از 6 واحد متخلف، این کالاها کشف و ضبط گردید.

وی بیان داشت: جلوگیری از قاچاق اقلام دارویی و آرایشی، بهداشتی مستلزم آگاه‌سازی مردم در خصوص عدم استفاده از این اقلام است که می‌بایست در این راستا اطلاع‌رسانی درست و صحیح صورت گیرد و فرهنگ استفاده از کالای مجاز به‌خصوص کالاهای تولید داخل در جامعه ترویج پیدا کند.

دکتر حسینی با اشاره به این‌که متاسفانه پدیده قاچاق هم به هویت ملی و ثبات اقتصادی کشور صدمه زده و هم سلامت مردم را تهدید می‌کند افزود: از همشهریان گرامی خواهشمندیم تا هرگونه تخلف در این زمینه را با کارشناسان اداره غذا و دارو با شماره تماس 52313070 داخلی 112 در میان بگذارند